מתכון של אסאדו בתנור
לצד תפוחי אדמה ובצלים
מצרכים:
- 1 ק"ג אסאדו
- 1/4 כוס שמן זית
- מלח גס פלפל
- שחור גרוס
- חופן אגוזי מלך קלופים
- 2 ענפי רוזמרין
מצרכים לירקות:
- 6 תפוחי אדמה בינוניים
- 6 בצלים בינוניים
- שמן זית
- מלח גרוס
- רוזמרין
אופן הכנה:
פורסים נייר כסף על משטח הכנה, שופכים עליו חצי מכמות השמן ומניחים עליו את הנתח. מתבלים את הנתח במלח גס ופלפל לפי הטעם ומעסים את הבשר. מניחים מעל הנתח את ענפי הרוזמרין , וסוגרים את נייר הכסף בקיפול מעטפה על מנת לשמור על הנוזלים. מניחים את הנתח על מגש גדול. חורצים את תפוחי האדמה כמעט עד הסוף , מזלפים מעט שמן זית ומלח גרוס בחריץ שנוצר. סוגרים ומטבלים במעט שמן זית, מלח, פלפל ורוזמרין על פי הטעם ועוטפים בנייר כסף. עוטפים את הבצלים, כשהם שלמים ובקליפתם בנייר כסף ושמים אותם ואת תפוחי האדמה בתבנית, מסביב לנתח האסאדו. אופים ב-160 מעלות כ – 4 שעות.
בתאבון!
אתם מוזמנים להגיע לסדנאות הבשר שלנו וללמוד להכין עוד מתכוני בשר מעולים.
קייטרינג אסאדו מיט אנד סוויטס