פרגית במשרה לימונים ורוזמרין
מצרכים:
- 1 קילו פרגית
- 2 לימונים
- 1/2 כוס שמן זית
- 4 שיני שום
- 2 ענפי רוזמרין טרי
- 1/4 כוס יין לבן
- מלח גס ופלפל גרוס לתיבול
אופן ההכנה:
קוצצים את עלי הרוזמרין , פורסים את שיני השום ומערבבים עם שמן זית.
סוחטים לתערובות את הלימונים ומוסיפים את היין ומטבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים לתערובת את הפרגיות ומשרים במשך לילה במקרר.
הפרגיות יהפכו ללבנות-לא להבהל זה בגלל הלימון.
צולים על הגריל או לחילופין מכניסים לתנור לכ-25 דקות בחום מקסימאלי.
בתאבון!
ללימוד מתכונים נוספים הצטרפו לסדנאות הבשר שלנו …