מטרת סדנת הבשר היא התנסות בבישול דרום אמריקאי, הקניית ידע בסיסי בכל הקשור לאסאדו ובשר, הכרת חומרי הגלם וניצולם המיטבי. סדנת הבשר מורכבת מהסבר תיאורטי: קניה נכונה של בשר, בשר טרי, יישון בשר וסוגי נתחים וביצוע מעשי הכולל הכנת הבשר וצליית הבשר ע"י השף אסאדור מרסלו בנסיק.
קבלת פנים
חזה אווז
נתח חזה אווז שלם הצלוי על גחלים לוחשות
אבקשי בסגנון דרום ברזילאי
שיפודוני יקיטורי עם נתחים מיושנים ואננס צרובים על הגריל
"מוז'חאס"
נתחי שקדי עגל צרובים על גחלים ברוטב מיוחד
בר סלטים ולחמים
טחינה חצילים
סלט טחינה עם חצילים קלויים ועשבי תיבול
סלט עגבניות שרי
עגבניות שרי עם פלפל צהוב, בצל סגול, בזיליקום ואגוזים קלויים
סלט אסייאתי
כרוב סגול, כרוב לבן, גזר, נבטים, בצל ירוק ובוטנים קלויים ברוטב אסיאתי
צלחת אנטיפסטי
מבחר ירקות העונה, צלויים בתנור עם שמן זית ומלח גס
לחמי בריאות
זרעי חמנייה,שיפון, מחמצת שאור,בצל,אגוזים וצימוקים, בגטים, בפריסה עצמית.
בוצ'ר בשרים
ראשונות
פרגיות Meat & Sweets
פרגיות עסיסיות במרינדת השף
קבבונים בטחינה צהובה
מיני קבב טלה בליווי טחינה קארי
צ'וריסוס
נקניקיית צ'וריסוס מעושנת על גחלים, מוגשת לצד רוטב צ'ימיצ'ורי
עיקריות
אנטריקוט
נתח מובחר ומיושן הנחתך בשיטה ייחודית ל Meat n Sweets
סינטה
נתח משובח ומיושן העשוי לדרגת מדיום
אסאדו עם צ'ימיצ'ורי
נתח שפונדרה ברוטב צ'ימיצ'ורי צלוי במשך שעות רבות
Sweets
בראוניס שוקולד
שוקולד משובח עם אגוזי לוז
קינוח מרציפן
פאט סבלה, גנאש מרציפן, גנאש שוקולד מריר ומיני מקרון
מקרונים
מקרונים במגוון צבעים ומלויים
קינוח לימון לואיזה
קרם לימון, אוזו ולואיזה טריה, בשילוב טוויל שומשום שחור
מיני טארט תפוחים
מיני טארט עם קרם שקדים בתוספת תפוחים
קינוח מלבי
שכבה של טוויל שקדים ומעליו קרם מלבי, וניל ומי ורדים
מוס תות
מוס תות, עטוף בשוקולד ורוד וג'לי פטל אדום
מיני פרלינים
פרלינים עטופים שוקולד במילוי קרמים שונים
קראנץ' נוגט
קריספ של בצק פריך, גנאש נוגט וגנאש של שוקולד מריר
מהבלוג שלנו:
054-631-1777 | meatshiia@gmail.com