קצת עלינו - מיט אנד סוויטס

ב-2008 במושב הציורי מכמורת, על שפת הים, הוקם הקייטרינג Meat n' Sweets מתוך חזון ליצור אירוע של חוויה קולינארית מרגשת ואיכותית המשלבת ניחוחות בשר משובח עם נינוחות ורוגע. מאחורינו נסיון עשיר של מאות אירועים מוצלחים החל מארוחות שף אינטימיות ועד חתונות ואירועים עסקייים עד 1000 איש. לקוחותינו נהנים מאיכות הבשר וחומרי הגלם המוגשים באירועים ומתנסים בחוויה קולינארית ייחודית המשאירה רושם וטעם של עוד אצל האורחים. חווית השירות היא לא פחות חשובה מהחוויה הקולינארית. אנו מקפידים על עבודה עם צוות אדיב, מקצועי ומסור שישרה על אורחיכם אווירה נעימה ונינוחה. מרבית עובדינו הינם סטודנטים ממכללות באזור, בוגרים, מקצועיים ובעלי ניסיון. חלקם נשארים לעבוד איתנו במשך שנים וכך נוצרת תחושה משפחתית נעימה ותקשורת טובה בין העובדים. הגרילמנים, השפים ונותני השירות, כולנו כאן כי אנחנו אוהבים את מה שאנחנו עושים ועושים זאת מכל הלב.

weddung-assado-catering-meats
שנות פעילות
אורחים
אירועים
כלים שנשברו
מרסלו בנסיק – מנכ"ל ובעלים
מרסלו בנסיק הוא שף אסאדור בעל תואר ראשון במנהל עסקים. כמומחה לבשר כ-20 שנים בארץ ובחו"ל מלמד בסדנאות את עולם הבשר על פי תורת "האסאדו הדרום אמריקאי". הוא נולד באורוגוואי להורים מסעדנים ארגנטינאים כך שכבר מלידה ירש את אהבת הבשר של שני העמים המתמחים בתורת הצלייה "אסאדו". לאחר שנים רבות שעבד בתחום הפיתוח העסקי בענף ההייטק, החליט מרסלו ללכת בעקבות התשוקה שלו לבשר ולחלוק את הידע הרב שברשותו עם הציבור הישראלי. את כל הידע והתשוקה הזאת מרסלו מביא ל-Meat n' Sweets ומלווה את לקוחותינו לאורך כל הדרך. היחס האישי והחם מורגש החל מפגישת ההכרות הראשונה, דרך הליווי הצמוד והקשוב ועד האירוע עצמו.
ארז רוזנבלט – בעלים

ארז בוגר תואר ראשון בניהול באוניברסיטת בן גוריון, הגיע לעולם האוכל והבישול לאחר שנים של עבודה כמנהל רכש בכיר. אהבתו לאוכל התבטאה עד אז במסעות קולינאריים שערך ברחבי העולם מהונג קונג והפיליפינים עד איטליה וצרפת דרך מקסיקו, טורקיה ווייטנאם. בכל מקום שהגיע אליו, תמיד נמשך לריחות השווקים ולטכניקות הבישול הייחודיות למקום. האהבה לאוכל הייתה נשארת בגדר תחביב, אלמלא אשתו, שדחפה אותו ללכת בעקבות הלב ולפתוח עסק קטן של תבשילים ביתיים עד הבית. לאחר מספר שנים מוצלחות, ארז התוודע בדרך מקרה ל-Meat n' Sweets, התאהב בקונספט, באנשים ובאוכל והצטרף לעסק כשהוא מביא איתו ניסיון עשיר בטכניקות בישול מגוונות. ארז משדרג את התפריטים בכל שנה ומחפש אחר חומרי הגלם הטובים ביותר על מנת לייצר טעמים חדשים ומרתקים. ב- Meat n' Sweets מנהל ארז את המטבח והגריל תוך עבודה משותפת ונינוחה עם צוות השפים ווהגרילמנים בכדי ליצור עבורכם את החוויה המושלמת.
ענבר סעדה
מנהלת שיווק וקשרי לקוחות

ענבר, בעלת תואר שני במנהל עסקים, החלה את דרכה במשך 7 שנים בעסק משפחתי בתחום המזון בתפקיד של מנהלת שיווק ומכירות, במסגרת תפקידה ייצרה פרויקטים רבים אשר הביאו את החברה לחדשנות ומיתוג מחדש.
לפני חמש שנים הצטרפה למשפחת Meat n' Sweets בתפקיד מנהלת שיווק וקשרי לקוחות, כשייעודה המרכזי הוא להביא את החברה להכרה ועבודה מול קהלים רבים יותר במגזר העסקי והפרטי, ולספק ללקוחות החברה חוויה מיוחדת ובלתי נשכחת ברמת האיכות וברמת השירות.

נועה אפרת
מנהלת לוגיסטיקה, אירועים וכוח אדם

נועה הגיע אלינו מעולם הלוגיסטיקה, טיולים, וניהול כ"א, מטבח ואוכל זורם תמיד בוורידה של נועה תוך עבודת ניהול מסעדות, חנויות וניהול תפעולי של רשתות. במסגרת תפקידה חולשת על מספר עולמות תוכן צבעוניים ומגוונים שבסופו של דבר יוצרים את אחד התפקידים המרתקים שיש בקייטרינג.

תחום הלוגיסטיקה התוחם בחובו התעסקות באירוע הרבה לפניי שהוא מתרחש בפועל,תחום כח האדם הכולל גיוס אנשי הצוות וניהולם וניהול האירועים, בהם הראייה המרחבית  והנגיעה בכל התחומים הנ"ל מאפשרת לנועה לנהל כל אירוע על פי אופיו בצורה הטובה ביותר.

שילוב כל התחומים הנ"ל יוצרים את הדרך לאירוע חוויתי תוך כדי ניצוחה של נועה על הצוות הקייטרינג וניהול האירועים בפועל.

אייל-שף-מיטס
אייל לביא
מנהל מטבח וגריל

אייל אוהב את תחום האוכל מכל הכיוונים,אהבתו לאוכל מתבטאת בכך שלכל מקום שהוא מגיע תמיד נמשך לריחות, לטעמים ותמיד סקרן למצוא טעמים חדשים. שואף לניהול מוקפד ודואג לייצור חוויה חושית מהנה. אייל הוא איש של אנשים וחשוב לו שמי שעובדים איתו יהנו ממה שהם עושים ויעבירו את ההנאה והאהבה ללקוחותינו בmeat n’ sweets.  אייל חותר למצוא פתרונות פשוטים לאתגרים מורכבים וכל הזמן להתפתח וללמוד ולחיות בעשייה ללא הפסקה. 

ב meat n’ sweets מנהל אייל את המטבח והגריל בשיתוף פעולה מלא עם הצוות מנת לייצר עבורכם את החוויה המקסימלית.

לפרטים נוספים ופגישת היכרות -