מה מבדיל קייטרינג אסאדו לקייטרינג בשרי רגיל

לא מעט אנשים שואלים מהם ההבדלים בין קייטרינג בשרי שכולל מנות בשר שונות, תוספות וקינוחים ובין קייטרינג אסאדו, שמוסיף לחגיגה הזו ערך מוסף רב.
קייטרינג אסאדו הוא חגיגה לאוהבי הבשר, ויותר מכך – הוא חגיגה בזכות עצמו.

אלו הם כמה מההבדלים הבולטים בין חגיגת אסאדו וקייטרינג בשרי רגיל

בשידור חי

בניגוד לתפריט בשרי כללי שמוגש אל השולחן מן המטבח, קייטרינג אסאדו משתתף בחגיגה באופן פעיל. ממש בשידור חי נצלים הבשרים המשובחים על הגריל שניצב כחלק מהאירוע. האורחים מקבלים את הבשרים המשובחים אל הצלחת היישר מהגריל, בלי לחכות. התוצאה היא מנה משובחת יותר, טרייה יותר וטעימה יותר.

בשר אסאדו שמונח על הגריל מטופל על ידי צוות המתמחה בקייטרינג זה ויודע כיצד לצלות את הבשר בצורה האולטימטיבית. הבשר לא מגיע במגשים או צלחות גנריות במידת עשייה כללית לכל האורחים, אלא מקבל טיפול המתאים לו ומתאים למי שהולך להנות ממנו.

כל נתח מקבל טיפול משלו

לצד קייטרינג משובח חברת meats מתמחה בהדרכה במסגרת סדנאות בשר מושקעות. חלק גדול מההדרכה מוקדש לטיפול הנכון בכל נתח של בשר. זוהי ההכשרה שמקבלים גם אנשי הצוות שמגיעים לאירועים. כל חלק מקבל את הטיפול האולטימטיבי, ברמת הטיפול, מידת העשייה וההכנות לקראת הצלייה.

הבשר הנבחר הוא הבשר הטוב ביותר ולכן כל מה שהוא צריך היא הכנה מקצועית על גריל אסאדו איכותי. התוצאה הסופית היא בשר אסאדו מעולה שמגיע לשולחן בדיוק במידת העשייה הנכונה, כך שכל ביס שהאורח שלכם מכניס לפה הוא נפלא.

איכות ללא פשרות

בשר אסאדו נגיע מהמגדלים הטובים ביותר. הוא מוקפד ונבדק היטב. כל נתח שנבחר להגיע לאירוע שלכם עבר ביקורת מדוקדקת אצל השפים ואצל המומחים כדי להבטיח קייטרינג אסאדו ברמה הגבוהה ביותר. אין פשרות על האיכות, וזאת מהעובדה הפשוטה שהבשר מקבל את הטיפול הכי טבעי, בלי יותר מדי תוספות. הוא חייב להיות איכותי לעמוד בזכות עצמו. בנוסף, קייטרינג אסאדו חייב חותמת של איכות. בלי בחירה נכונה של בשר, השפים מסתכנים באכזבה גדולה.

תפריט מדויק ואלגנטי

קייטרינג אסאדו הוא כולו אהבת הבשר הדרום אמריקאית, אבל לצד הבשרים המשובחים יש עוד הפתעות רבות. בניגוד לקייטרינג בשרי רגיל בו מערבים יחד השפעות מכל מיני מטבחים, סלטים, תבשילים ותוספות שלא תמיד מתאימות לבשר, בקייטרינג אסאדו כל תוספת שמוגשת לסועדים מחביאה מאחוריה המון מחשבה ותכנון.

המטרה – להדגיש את טעמי הבשר ולהפוך את הארוחה למעניינת, איכותית ומשובחת, כזו שמדברים עליה הרבה אחרי שהאירוע נגמר.

למרות שהבשרים הם המוקד של סדנאות בשר ואירועים פרטיים גדולים וקטנים שבהם משתתף קייטרינג האסאדו של מיטס, התוספות מקבלות לא פחות תשומת לב. הירקות טריים ומשובחים, הרטבים מדויקים, הלחמים יודעים לספוג את הרוטב בצורה הכי טובה שאפשר. הכל מדויק כדי שתוכלו להנות מכל ביס ולהציע לאורחים שלכם חוויה קולינרית קצת אחרת.

לפרטים נוספים ופגישת היכרות - התקשרו עכשיו 054-631-1777 או מלאו פרטים ונחזור אליכם

אולי תתעניינו גם ב...