5 טיפים להכנת אסאדו מושלם
חובבי בשר רבים רואים בהכנת בשר אסאדו בשיטה הקלאסית והדרום אמריקאית תמצית של אהבת בשר אמיתית. זוהי הזדמנות להתייחס באהבה לכל נתח בשר שמגיע מהחנות, לטפח אותו ולהכין אותו בצורה שמדייקת את טעמיו בצורה הכי טובה.
Meats and Sweet מציעה לצד קייטרינג אסאדו איכותי גם סדנאות בשר שבמהלכן לומדים חובבי הבשר כיצד להתייחס לנתחי הבשר השונים ולהכין אסאדו מושלם. בחרנו לשתף אתכם בחמישה טיפים בסיסיים שיעשו לכם חשק לבוא, להתנסות וללמוד עוד.

1. אל תוותרו על בשר איכותי:
2.מומלץ להשתמש בבשר מיושן:
3.חשוב להכיר את דרגות העשייה הנכונות:
4.הקפידו על טמפרטורת צלייה גבוהה:
5.אל תעמיסו טעמים ותוספות:
אחד הדברים הכי טובים בכל קייטרינג אסאדו הוא הטעם האיכותי של הבשר. לא חייבים לתבל באינספור טעמים שונים, להוסיף רטבים או להשרות את הבשר לפני הצלייה כדי להנות מהארוחה. גריל אסאדו דרום אמריקאי מבוסס על טעמי בשר נקיים, בלי תוספות מוגזמות.
בנוסף, לא כדאי להוסיף יותר מדי תוספות לארוחה עצמה. נתח בשר איכותי יכול לעמוד בזכות עצמו ולצדו רוטב צ'ימיצ'ורי עדין או תבשיל ירקות פשוט. אם תצלו את הבשר כמו שצריך לפי הכללים, תוכלו למצות את הטעם בצורה טובה ולא תצטרכו להוסיף טעמים.
סדנאות בשר מבית Meats מכינות אתכם להתמודדות עם תורת האסאדו. תלמדו להכיר את הנתחים השונים, את דרגות הצלייה ואת התנאים הטובים ביותר להכנת מטעמים על הגריל. כל מה שצריך כדי להפוך כל ארוחת גריל למושלמת.