מזנון?
מגשי נירוסטה או קרשים?
אולי פיתות ולאפות?
מהן הדרכים השונות להגיש מנות בשריות בקייטרינג בשרי?

אירועי קייטרינג גדולים, למשל קייטרינג לחתונה בשטח שמיועדים לקהל גדול ומגוון, מחייבים לעיתים צורה מאוד מסוימת של הגשת מנות בשריות, בהשוואה לאירועי קייטרינג קטנים, גם אם בשני המקרים מדובר באירועים "בשריים".

כל מי שהיה בחתונה גדולה ולעומת זאת באירוע חברה מצומצם, ברית או אירוע יום הולדת אינטימי, הבחין כי לקייטרינג ושירותי הסעדה ישנן דרכים שונות להציג את המנות הבשריות ולהגיש את המנות.

באופן עקרוני אפשר לחלק אירועי קייטרינג במספר צורות:

את המנות מחלקים לרוב לפי:

נוסף על אלה, חייבים גם להגדיר את אופי האירוע,
בהתאם למיקום שלו:

קייטרינג אסאדו
כל אחד מהפקטורים האלה קובע כיצד יכולות חברות לקייטרינג ושירותי הסעדה להגיש את המנות הבשריות השונות. ניקח לדוגמא שני סוגי אירועים.

1. אירוע בחיק הטבע: שם המשחק – מערב פרוע.

2. אירוע שני: אולם דה לוקס, נבחרת מצומצמת: שם המשחק – משחקי השף.

בין לבין השניים ישנם אירועי מזנון רגילים, שבהם מגישים את המנות בקייטרינג הבשרי מתוך שפינגים או כלי הגשה יותר או פחות תעשייתיים.

מנות קרות יוגשו בתחילת המזנון והחמות בהמשכו, כולל מנות בפריסה, שיוגשו על ידי אחד מעובדי הקייטרינג.

לסיכום: אם אתם מחפשים קייטרינג בשרי ומתלבטים בצורת הגשת המנות, הגדירו את אופי האירוע שלכם ואת הקהל שמגיע ומשם בדקו את אופציות ההגשה שחברת הקייטרינג ושירותי ההסעדה מציעה לכם.

לפרטים נוספים ופגישת היכרות - התקשרו עכשיו 054-631-1777 או מלאו פרטים ונחזור אליכם

אולי תתעניינו גם ב...