מתכון אסאדו ברצועות דקות על האש

מתכון אסאדו ברצועות דקות על האש

מתכון אסאדו אקספרס! מתכון מהיר, טעים, שונה ואידיאלי להנאה בסוף השבוע עם חברים. למד כיצד להכין אסאדו ברצועות דקות על הגריל בהכנה יעילה וקלה .

אסאדו ברצועות דקות

מרכיבים:

2-3 ק"ג אסאדו חתוך לרצועות דקות (עד 5 ס"מ)

1 כפית סוכר חום

מלח גס ופלפל שחור טחון טרי

שמן זית עדין 2-3 כפות

2 כוסות בצל ירוק פרוס

אופן הכנה

הכנת אסאדו ברצועות על המנגל

להדליק את הגריל עם שפע של פחם (צריך אש חזקה) ולחכות עד שהוא מואר היטב עם שכבת האפר.

בינתיים בקערה לשים את הסוכר, שמן זית, הרבה מלח גס ופלפל ולטפטף שמן.

להניח את האסאדו בקערה.

להניח עם החלק של העצם על המנגל ולצלות 15-20 דקות. להפוך ולבשל עוד כ – 15 דקות או עד לנקודת עשייה רצויה.

להעביר לקרש חיתוך מעץ ולתת לנתח לנוח כמה דקות.

חותכים לחתיכות (בין העצמות) ומגישים עם סלט בצל עם עגבניות וכוסברה.

 

רוצים לדעת איך ךהכין בשר כמו המקצוענים? קראו עוד על סדנאות הבשר שלנו

למידע נוסף אודות קייטרינג אסאדו מיט אנד סוויטס לחץ כאן