מנות עוף חגיגיות שיתנו טעם מיוחד לאירוע

מנות עוף חגיגיות שיתנו טעם מיוחד לאירוע

 

פעם היינו מגיעים לאירוע ומחכים לרבע העוף. זו הייתה מנת הדגל לצד הבורקס, סלט הירקות עם הפיתה הצלויה והקרמשניט בטעם פרווה לקינוח. היום המצב השתנה ואנחנו נהנים מאירועים מושקעים יותר, עם קייטרינג מקצועי ויצירתי ותפריטים שלוקחים את רבע העוף, מחליפים אותו במנת חזה עוף עסיסית, תוספות מעניינות או סלטים מושקעים, מתבלים עם לחם טוב והרי לכם ארוחה למופת. ההשקעה הזו קשורה באופן ישיר לשביעות הרצון של האורחים באירוע, שרואים איך טרחתם והשקעתם כדי שהם יהנו מכל ביס.

  

למה לא לוותר על העוף?

היום, כשאנחנו חושבים על עוף אנחנו ממש לא חושבים על אותו רבע עוף מפורסם. אנחנו חושבים על חזה עוף עסיסי ברוטב מיוחד, על שניצלים עם טוויסט מעניין שמתאימים גם לילדים שמגיעים לאירוע ובדרך כלל לא כל כך מוצאים מה לאכול. אנחנו חושבים על מנות מתוחכמות שכוללות את חומר הגלם הכל כך אהוב הזה ומגישים לאורחים שלנו תפריט עם חזה העוף האהוב מבלי לשעמם.

עוף הוא חומר גלם שקולע למכנה המשותף הרחב ביותר. בישראל אנחנו גדלים לאהוב את העוף בגריל של אמא ולא מוותרים על שניצלים בכל ארוחה כשאנחנו חוזרים מבית הספר, מהתיכון, מהצבא ומהעבודה. בחירה בבשר עוף לאירועים היא בחירה נכונה אם אתם רוצים שהאורחים שלכם יהיו מרוצים.

לצד הטעם האהוב כל כך, בשר עוף הוא אופציה קלילה עבור מי שלא רוצים לאכול בשרים שמנים. חזה עוף הוא מזון דל קלוריות, עשיר בברזל וויטמינים ומתחבר לטעמים מגוונים ולסגנונות רבים.

  

מנות עוף יחודיות לאירועים

 

כמה רעיונות למנות שיעשו לכם את האירוע

 

חזה עוף בצ'ימיצ'ורי:

רוטב הצ'ימיצורי הוא אחד האהובים עלינו כאן בישראל. עשבי התיבול הטחונים עם תבלינים, לימון ושאר מרכיבים מלווים בדרך כלל מנות בשריות כמו סטייק עשיר או רוסטביף. החיבור עם חזה עוף הוא חיבור מושלם, הצ'ימיצ'ורי מעשיר את העוף, מוסיף לטעם ומדגיש אותו. מנה שכל מי שמעדיף חזה עוף על בשר אדום ישמח לקבל באירוע.

 

נתחי עוף ממולאים:

גלילות עוף ממולאות הן מנה ראשונה מרגשת במיוחד. אפשר למלא את חזה העוף בעשבי תיבול, אגוזים, ירקות, נקניקים איכותיים או כל דבר אחר שאתם אוהבים. מגלגלים את חזה העוף, צולים אותו על הגריל עד שהוא מבושל וחותכים למטבעות קטנות. מנת פתיחה נהדרת שאפשר להגיש בצלחת קטנה או על שיפוד.

  

שניצל עוף בציפוי אגוזים:

כולנו מכירים שניצלים עטופים בפירורי לחם קריספיים. אפשר להוסיף ולגוון עם אגוזים טחונים. אגוזי לוז נותנים טעם עמוק ועשיר שמשתלב נהדר עם טעם בשר העוף. כך גם אגוזי מלך, צנוברים ואפילו שומשום שחור.