בחירת קייטרינג איכותי לשדרוג אירוע קטן
רוצים שהאירוע שלכם יהיה הכי? הכי מוצלח, הכי כייפי, הכי חוויתי, הכי מיוחד?תבחרו בקייטרינג שכבר עשה את זה והאירוע שלכם יהיה ה-אירוע שלא יפסיקו לדבר עליו.
מזל טוב. אתם חוגגים חתונה, יום הולדת, ברית, בת-מצווה, קבלת ג'וב חדש או עסקה מוצלחת. החלטתם להזמין משפחה, חברים וקולגות לחגוג איתכם, אבל אתם בהרכב מצומצם או שהאירוע מתקיים במקום קטן כמו בית פרטי, מקום העבודה או פינת חמד בחיק הטבע. זו הזדמנות נפלאה ליצור אירוע מיוחד ומושלם עם המון מצב רוח טוב, מוסיקה טובה וכמובן קייטרינג איכותי. יש כל כך הרבה חברות הסעדה וסגנונות אירוח, כמו קייטרינג בשרי, קייטרינג אסאדו, קייטרינג חלבי, קייטרינג צמחוני ואפילו קייטרינג טבעוני, אז איך בוחרים ביניהם?
מה מאפיין אירוע קטן?
כל אחד רוצה שהאירוע שלו יהיה האירוע הכי מושלם ושלא יחסר בו שום פרט. האינטימיות, האותנטיות וההתאמה האישית הופכות אירועים קטנים ואישיים, בפרט כשעורכים אותם בבית או בחיק הטבע. לשם כך חשוב לשים דגש על הפרטים, קטנים כגדולים, ולהיערך מראש לכל מצב. חשוב לתכנן את כל מהלך האירוע מתחילתו ועד סופו ומה יכלול כל שלב.
תכנון האירוע כולל גם את האווירה וגם את המיקום והסידור של הציוד הנלווה: הריהוט לאירוח (כמו שולחנות, כיסאות, ערסלים, פופים, פינות ישיבה), הקישוטים, האוכל, הציוד להגשה, גנרטור, הצללה, הגברה, תאורה, איסוף הזבל ואפילו אפסון המתנות.
סגנון האירוח
אין טעם לבדוק את כל סוגי הקייטרינג, אלא רק את סגנון האירוח האהוב עליכם. יחד עם זאת אל תשכחו שלא כולם אוכלים הכל, וסביר להניח שיש בין המוזמנים גם אוכלי בשר, גם צמחונים וגם טבעונים. ולכן צריך להתייחס לכל קבוצה, כדי שכולם ייהנו מהאירוח.
לאירוע קטן מתאים להיות אירוע קונספט, שמקשר בין מקום האירוע ובין סגנון האוכל (חתונה בטבע, חתונה בבית, חתונה בים, חתונה בגן לאומי). לאירוע בים או לאירוע בטבע מתאים אירוח בסגנון אסאדו גדוש נתחי בשר משובח ועסיסי או בשרים על האש, שיפודי ירקות, אנטיפסטי, סלטים ומריצות של פירות על קרח.
קייטרינג אסאדו מתאים לאוהבי הבשר, שייהנו מניחוחות בשר טרי המתבשל לנגד עיניהם ואווירה מיוחדת וקסומה לצד החוויה הקולינרית. בקייטרינג דרום אמריקאי נהוג להציב מספר עמדות גריל, שם נחתך הבשר על פלטות עץ ומוגש לאורחים לכל אורך האירוע.
אירוע קונספט מתאפיין בסגנון הלא פורמלי שלו, כולל מלצרים שמסתובבים בין האורחים עם מגשים או פלטות עץ ועליהם נתחי הבשר ומסביב שולחנות מעוצבים עם כל התוספות ויינות איכותיים.
לאורחים שלא אוכלים בשר אל תשכחו לדאוג לעמדת גריל נפרדת עם דגים וירקות על הגריל.
והכי חשוב,
בתאבון!