מתכון למוקקה

מתכון למוקקה – עבור 4 סועדים

מתכון למוקקה ארגנטינאי

מצרכים:

2 יח' פילה דניס

1 פלפל אדום

1 פלפל צהוב

1 פלפל כתום

1 בצל גדול

4 שיני שום 

1 צרור עלי כוסברה

1 אננס טרי קטן

1 קופסת קרם קוקוס

1/2 כוס מים

לתיבול:

מלח גס, פלפל גרוס וצ'ילי חריף

אופן ההכנה:

חותכים את הפלפלים לרצועות דקות , פורסים את הבצל והשום לפרוסות דקות , חותכים את האננס לקוביות בינוניות וקוצצים גס את הכוסברה.

שמים את הירקות בסיר סטואז'בינוני ומוסיפים את קרם הקוקוס והמים. מביאים לרתיחה ומוסיפים תבלינים לפי הטעם. ממשיכים לצמצם את הרוטב במשך 5 דקות לאחר הרתיחה ומורידים מהאש.

חותכים את הפילה לנתחונים ומוסיפים אותם לסיר. מכסים בתערובת את הדגים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 20 דקות להשלמת הבישול.

*את האננס הטרי ניתן להמיר באננס מקופסא כולל המיץ.