מתכון למוקקה -
עבור 4 סועדים
מצרכים:
2 יח' פילה דניס
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
1 פלפל כתום
1 בצל גדול
4 שיני שום
1 צרור עלי כוסברה
1 אננס טרי קטן
1 קופסת קרם קוקוס
1/2 כוס מים
לתיבול:
מלח גס, פלפל גרוס וצ'ילי חריף
2 יח' פילה דניס
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
1 פלפל כתום
1 בצל גדול
4 שיני שום
1 צרור עלי כוסברה
1 אננס טרי קטן
1 קופסת קרם קוקוס
1/2 כוס מים
לתיבול:
מלח גס, פלפל גרוס וצ'ילי חריף
אופן ההכנה:
חותכים את הפלפלים לרצועות דקות , פורסים את הבצל והשום לפרוסות דקות , חותכים את האננס לקוביות בינוניות וקוצצים גס את הכוסברה. שמים את הירקות בסיר סטואז'בינוני ומוסיפים את קרם הקוקוס והמים. מביאים לרתיחה ומוסיפים תבלינים לפי הטעם. ממשיכים לצמצם את הרוטב במשך 5 דקות לאחר הרתיחה ומורידים מהאש. חותכים את הפילה לנתחונים ומוסיפים אותם לסיר. מכסים בתערובת את הדגים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 20 דקות להשלמת הבישול. *את האננס הטרי ניתן להמיר באננס מקופסא כולל המיץ.
חותכים את הפלפלים לרצועות דקות , פורסים את הבצל והשום לפרוסות דקות , חותכים את האננס לקוביות בינוניות וקוצצים גס את הכוסברה. שמים את הירקות בסיר סטואז'בינוני ומוסיפים את קרם הקוקוס והמים. מביאים לרתיחה ומוסיפים תבלינים לפי הטעם. ממשיכים לצמצם את הרוטב במשך 5 דקות לאחר הרתיחה ומורידים מהאש. חותכים את הפילה לנתחונים ומוסיפים אותם לסיר. מכסים בתערובת את הדגים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 20 דקות להשלמת הבישול. *את האננס הטרי ניתן להמיר באננס מקופסא כולל המיץ.