מתכון אנטיפסטי קישוא ונענע

מתכון אנטיפסטי קישוא ונענע

5

מצרכים:

10 קישואים

1 בצל

1 נענע קצוצה

מלח פלפל ושמן זית לתיבול

מיץ מחצי לימון טרי

1/2 כפית סוכר

אופן ההכנה:

חותכים את הקישואים לרצועות דקות, מטבלים עם שמן זית מלח פלפל לפי הטעם ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-20 דק' עד שהקישוא שקוף, מקררים.

חותכים בצל לרצועות דקות ולטגן קלות , מוסיפים נענע קצוצה לימון וסוכר מערבבים עד שהסוכר נמס.

מערבבים עד שהסוכר נמס ומקררים.

לאחר שהקישואים והתערובת התקררו שופכים את הרוטב על הקישואים ומגישים.

בתאבון!