מתכון אנטיפסטי קישוא ונענע

5
מצרכים:
10 קישואים
1 בצל
1 נענע קצוצה
מלח פלפל ושמן זית לתיבול
מיץ מחצי לימון טרי
1/2 כפית סוכר

אופן ההכנה:

חותכים את הקישואים לרצועות דקות, מטבלים עם שמן זית מלח פלפל לפי הטעם ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-20 דק' עד שהקישוא שקוף, מקררים.

חותכים בצל לרצועות דקות ולטגן קלות , מוסיפים נענע קצוצה לימון וסוכר מערבבים עד שהסוכר נמס.

מערבבים עד שהסוכר נמס ומקררים.

לאחר שהקישואים והתערובת התקררו שופכים את הרוטב על הקישואים ומגישים.

בתאבון!

לפרטים נוספים ופגישת היכרות - התקשרו עכשיו 054-631-1777 או מלאו פרטים ונחזור אליכם

אולי תתעניינו גם ב...