מתכון אנטיפסטי קישוא ונענע
מצרכים:
10 קישואים
1 בצל
1 נענע קצוצה
מלח פלפל ושמן זית לתיבול
מיץ מחצי לימון טרי
1/2 כפית סוכר
10 קישואים
1 בצל
1 נענע קצוצה
מלח פלפל ושמן זית לתיבול
מיץ מחצי לימון טרי
1/2 כפית סוכר
אופן ההכנה:
חותכים את הקישואים לרצועות דקות, מטבלים עם שמן זית מלח פלפל לפי הטעם ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-20 דק' עד שהקישוא שקוף, מקררים.
חותכים בצל לרצועות דקות ולטגן קלות , מוסיפים נענע קצוצה לימון וסוכר מערבבים עד שהסוכר נמס.
מערבבים עד שהסוכר נמס ומקררים.
לאחר שהקישואים והתערובת התקררו שופכים את הרוטב על הקישואים ומגישים.
בתאבון!