מתכון של רוטב צ'ימיצ'ורי ארגנטינאי מקורי
מצרכים:
2 צרורות פטרוזיליה
1/2 כוס כוסברה
1/2 כוס יין לבן
1/2 כוס חומץ תפוחים
1/2 פלפל אדום
2 בצלים גדולים
2 כפיות שום כתוש
1/4 כפית שבבי צ'ילי (לפי הטעם)
1/4 כוס חומץ טבעי
1/2 כוס מים
אופן הכנה:
קוצצים את הפטרוזיליה והכוסברה, מוסיפים יין לבן וחומץ תפוחים. חותכים לקוביות קטנות את הפלפלים והבצלים ומוסיפים לתערובת. מוסיפים שום כתוש (טרי/כתוש), פלפל צ'ילי לפי הטעם, חומץ טבעי ומים. מערבבים היטב ושומרים בצנצנת. *ניתן לשמור במקרר כחודש וחצי. בתאבון!
2 צרורות פטרוזיליה
1/2 כוס כוסברה
1/2 כוס יין לבן
1/2 כוס חומץ תפוחים
1/2 פלפל אדום
2 בצלים גדולים
2 כפיות שום כתוש
1/4 כפית שבבי צ'ילי (לפי הטעם)
1/4 כוס חומץ טבעי
1/2 כוס מים
אופן הכנה:
קוצצים את הפטרוזיליה והכוסברה, מוסיפים יין לבן וחומץ תפוחים. חותכים לקוביות קטנות את הפלפלים והבצלים ומוסיפים לתערובת. מוסיפים שום כתוש (טרי/כתוש), פלפל צ'ילי לפי הטעם, חומץ טבעי ומים. מערבבים היטב ושומרים בצנצנת. *ניתן לשמור במקרר כחודש וחצי. בתאבון!