איך לבחור קייטרינג מתאים לאירוע?

איך לבחור קייטרינג מתאים לאירוע?

ארגון אירוע מחייב קבלת החלטות רבות ומגוונות. אחת ההחלטות היותר חשובות לקראת כל אירוע – בין אם אירוע עסקי ובין אם אירוע פרטי – היא הכיבוד שיוגש במהלכו. לקולינריה תפקיד מרכזי בחיינו באופן כללי, כשאנשים מוזמנים לאירוע, מכל סוג ובכל חלק של היום, הםמצפים לעונג קולינרי, החך שלנו התעדן עם השנים ומצפה לחוויות מרגשות ומפתיעות במיוחד, ובעידן שבו ישראלים רבים הם מאסטר שפים בפוטנציה ובעלי כישרון קולינרי בלתי מבוטל, אין ספק ששירותי קייטרינג נדרשים להפגין רמה גבוהה במיוחד כדי להבטיח אירוע מוצלח.

המפתח העיקרי לבחירה מושכלת של קייטרינג לאירוע הוא קונספט. עולם הקולינריה של ימינו מציע כאמור שפע אדיר של אפשרויות, ורבים מאיתנו אמונים על הפקת מטעמים משובחים, כך שמנות טעימות בפני עצמן אינן ערובה להנאה – לשם כך נדרש קונספט מגובש היטב שמוסיף לאירוע אופי מובהק. האופציה של קייטרינג חלבי איכותי בהחלט עשויה לספק חוויה מענגת לאורחי האירוע שלכם, אבל בסופו של דבר רוב הישראלים מצפים למצוא בשר באירוע, ואם כבר בשר, כדאי שהוא כמובן יהיה האיכותי ביותר שיש, ללא פשרות, מחברת קייטרינג שזוהי מומחיותה.

3

יצירתיות

אמנם ישנם כאלה המאמינים שנתח בשר איכותי לא זקוק לשום תוספת פרט לטיפול מוקפד וצלייה מדויקת, אולם במאה ה-21 ישנה העדפה מובהקת למנות יצירתיות שמאפשרות להתנסות בשילובי טעמים מפתיעים – כמו למשל שיפודי יקיטורי עם סינטה ואננס שנצרבו להם יחדיו על הגריל. לצד מנות יצירתיות כדאי להגיש גם מנות קלאסיות כמו למשל קבבוני טלה, לטובת מי שאוהב את הבשר שלו בלי הפתעות.

גיוון

עוד מפתח חשוב בבחירת קייטרינג מתאים לאירוע הוא גיוון – ככל שהתפריט עשיר יותר, כך גבוה יותר הסיכוי שהוא יספק מענה מוצלח לכל ההעדפות הקולינריות של כלל האורחים. חשוב מאוד שהגיוון יבוא לידי ביטוי בכל חלקי התפריט, מהראשונות דרך העיקריות וכלה בקינוחים. כמו כן חשוב שהתפריט יותאם לאופי האירוע.

סלטים

אמנם קייטרינג בשרי נמדד בעיקר לפי איכות נתחי הבשר והטיפול בהם, אולם גם לסלטים ישנו משקל נכבד בשביעות הרצון של האורחים. כדאי להשקיע גם בגזרה זו ולהציע סלטים מגוונים כגון סלט של שעועית ירוקה שעברה הקפצה עם סילאן, שום, סויה ושומשום, או סלט אסיאתי צבעוני ובריא עם כרוב לבן, כרוב סגול, נבטים, צנונית וגזר, והכל עם רוטב מעניין ושומשום קלוי מעל.