טיפים
לבחירת נתחי בשר
מתכננים בקרוב חתונה? אין כמו לפתוח אירוע משמח עם אוכל טוב. יין טוב עם בשר טוב, שאותו יספקו חברת קייטרינג בשרי, ישלימו לכם את החגיגה. אחד מהבשרים המומלצים הוא בשר אסאדו לאירועים, אליו כמעט כולם יתחברו.
אך מלבד בחירת חברת קייטרינג בשרי לחתונה, כל חובב בשר ישמח לדעת כיצד בוחרים נתח בשר איכותי. קיימים כל כך הרבה סוגים של נתחי בשר שאי אפשר שלא להתבלבל. אז איך תבחרו נתח בשר טרי וטוב ולא נתח שולי, ישן וקפוא שהופשר? האם לריח הבשר יש תפקיד בקביעה האם הבשר טרי ואיכותי? אספנו בשבילכם את התשובות והתוצאה לפניכם.

איך לבחור נתח בשר איכותי?
קצת על סוגי הנתחים
כל נתח מתאים לסוג עשייה אחר – חלק בצלייה קצרה, חלק דורשים בישול קצר, חלק דורשים בישול ארוך וחלק בטיגון. נתחי הבשר הנפוצים שמתאימים לסטייקים ורוסטביף עסיסיים הם: אנטריקוט, שייטל וסינטה. לבישול ארוך או צלייה ארוכה של בשר, מתאים בשר האסאדו, כאשר החלק הטוב ביותר הוא החלק שקרוב לצלע ולא לחזה.
חברת meats , חברת קייטרינג בשרי, יוצרת בשבילכם את האירוע המושלם ביחד עם נפלאות עולם הבשר – אם גם אתם רוצים אסאדו לאירועים נשמח לעמוד לשירותכם.
