ההבדלים בין קייטרינג דרום אמריקאי לקייטרינג בשרי קלאסי

ישראלים אוהבים בשר.
זאת עובדה דיי ברורה וידועה לכל, שישראלים אוהבים בשר. הרי בכל זאת, כמעט בכל חגיגה אנחנו הופכים אותו למרכיב מרכזי בחגיגה – בין אם זה יומולדת, חתונה או אפילו בחגיגות יום העצמאות. קשה למצוא בעולם חברה אחרת שיכולה להתחרות עם הישראלים על האהבה לבשר, אבל לא כל מה שקשה – הוא בלתי אפשרי, כי בכל זאת, לא משנה את מי תשאלו ברחבי העולם – בין אם זה באירופה, ארה"ב או אפילו כאן בארץ, כשזה מגיע לאהבה לבשר, כולם יודעים שאין כמו הדרום אמריקאים ושכזה נוגע לבחירת הקייטרינג המושלם עבור האירוע שלכם, קייטרינג דרום אמריקאי בהחלט יכול לעזור לכם לשדרג את כל החוויה הקולינרית.

אז מה בעצם הדברים שהופכים את הקייטרינג הדרום אמריקאי לבחירה המושלמת עבורכם, במיוחד אל מול הקייטרינג הבשרי הקלאסי?

קייטרינג דרום אמריקאי

על איכות (של בשר) לא מתפשרים

לעומת קייטרינג בשרי קלאסי, בו במילים אחרות, אפשר פשוט לזרוק על הגריל מכל הבא ליד (החל מכנפיים ועד פרגיות וסטייקים) בקייטרינג דרום אמריקאי, נבחרים אך ורק הנתחים האיכותיים והטובים ביותר לגריל. דרום אמריקה היא מיצואניות הבשר המובילות בעולם ולא בכדי. הבקר בדרום אמריקה גדל במרעות של שדות פתוחים, כאשר השנים הרבות של הניסיון, הפכו את גידול הבקר לתורה של ממש באזורים אלו. לכן כבר מההתחלה, נקודת הפתיחה של קייטרינג דרום אמריקאי, כדוגמת קייטרינג אסאדו, היא גבוהה בהרבה יותר מאשר כל קייטרינג בשרי אחר.

בישול עם מסורת

כמו לכל עם ולכל עדה, גם לקייטרינג הדרום אמריקאי יש מסורת של בישול והכנה שאופיינית לכל מדינה ומדינה. בברזיל לדוגמה, שיטת הכנת הבשר נקראת RODIZIO, נחלתם של בעלי המלאכה המוכשרים ביותר או אם להשתמש במילון המונחים המקצועי – לוס אסאדורס ((Los Asadors. שיטת ההכנה היא צלייה איטית שדורשת סבלנות של אסאדור אמתי ומיומן, שמצליח לשמר את הטעם והעסיסיות של כל נתח ונתח שעולה על הגריל. שיטת הצלייה הייחודית של הבשר האיכותי ביותר דורשת ידע, מיומנות וסבלנות, ששמורה רק למומחים שבמומחים ויכולה בין היתר להתאים לחתונה בשטח או לאירוע בחצר הפרטית, אבל את הארוחה המיוחדת הזו -האורחים באירוע שלכם לא יישכחו לעולם.

לא רק בשר

בין אם בחרתם קייטרינג אסאדו בשטח או קייטרינג לאולם האירועים שלכם, תהיו בטוחים שכשאנחנו מדברים על קייטרינג דרום אמריקאי לאירועים אנחנו לא מדברים רק על בשר. אמנם הבשר הוא המרכיב המרכזי בתוכו, אבל במיוחד בשל העובדה הזאת, הוקף הבשר הברזילאי במיטב סלטים מיוחדים וטריים, שמצד אחד ממשיכים לשמר את מעמדו של הבשר ככוכב הערב, אך מצד שני מצליחים לספק תוספת טעימה ומשביעה במיוחד, שמצליחה להוות את החתיכה החסרה בפאזל המכונה "סעודת מלכים". אמנם לנו כישראלים הצופים מהצד זה נראה מעט מוזר (במיוחד אם משווים לקייטרינג הבשרי הקלאסי העמוס בפיתות, לאפות, צ'יפס, סלטים, חומוס וכדומה), אבל כשמדובר בנתחים איכותיים כל כך של בשר – אין צורך להכביד, אלא רק למצוא את המרכיב החסר שישלים את הכל ביחד.

רוצים לדעת להתחיל לאכול בקצב הברזילאי? צרו קשר עוד היום!

לפרטים נוספים ופגישת היכרות - התקשרו עכשיו 054-631-1777 או מלאו פרטים ונחזור אליכם

אולי תתעניינו גם ב...