הבישול הברזיאלי –
מקורס הבישול ועד אירוח באירוע שלכם
פעם ההסתכלות על אוכל הייתה מאד צרה, תוך שהדגש היה על הצורך של האדם במזון לצורכי הישרדות בלבד. מאז ועד היום עברו המון מים בנהר והמון שיטות בישול במטבחים הגדולים, עד לכדי מצב שהאוכל הינו חלק בלתי נפרד מהתרבות הפופולארית, ולא מעטים אלו שלא חוששים להגדיר את עצמם כ"פודיז" – אנשים שאוהבים לאכול וחיים אוכל.
האוכל הפך עם הזמן לתחביב של ממש, שבא ליד ביטוי גם בקורסים שונים הזמינים לקהל המתעניינים, וגם בחשיבות הגדולה הניתנת לאוכל באירועים עם בחירה של קייטרינג משובח. כך, עלה גם המטבח הברזילאי לכותרות ועשה לעצמו שם הודות לאסאדו – ביטוי המתאר את צליית הבשר ואף גם מתאר סוג מסוים של בשר: צלעות בקר הנחתכות לרוחב.

קצת על האסאדו הברזיאלי
הביטוי אסאדו נועד לתאר את שיטת הבישול בלבד – במקרה הזה שיטת הצלייה. כמו המון ביטויים אחרים שעברו גלגול, כך גם האסאדו שאוכלוסיות רבות תיארו גם את סוג הבשר דרך ביטוי זה. אז מה הוא האסאדו? שיטה בה הבשר נצלה על אש גלויה או על גריל, השימוש שעושים הוא בפחם בלבד ולא בגחלי העץ והטיפול היחיד שהבשר עובר הוא המלחה. אם גם לכם קוסם הבישול הברזיאלי – קורס בישול בתל אביב הוא הדרך שלכם לטפח את אהבתכם.
מטפחים את התחביבים שלכם
עם קורס בישול
כיום קיימים אינספור קורסים שונים המיועדים לאלו שחיבתם אל המטבח גדולה. פעם, כל שיכולתם לעשות הוא להיפגש למפגש צמוד עם ספר הבישול החביב עליכם, ולנסות לרכוש מיומנות אך ורק דרכו. לצד מנות פשוטות יותר שמידת המורכבות שלהן אינה גודלה ומאפשרת לכם להשתלט על חגיגת הטעמים, ישנם דווקא מטבחים מעט יותר מורכבים הדורשים טכניקות והבנה מעמיקה גם בחומרי הגלם וגם בשיטות הבישול.
קורס בישול בתל אביב המתמחה במטבח הברזיאלי יכול לפתוח לכם צוהר אל המטבח הכל כך אהוב! עבודה עם בשר אינה פשוטה, ועל מנת להגיע לתוצרים נפלאים חשוב להבין בסוגי הבשר, בחשיבותו של בשר טרי, במידות העשייה השונות ובמשך הצלייה הנדרש לכל נתח. הפעם, את חגיגת הטעמים אתם מביאים אל המטבח הפרטי שלכם אחרי קורס שיעניק לכם כלים שדרכם תתעלו את התשוקה שלכם לארוחת מלכים.
העובדה כי לכם יהיו את הכלים לנצח על ארוחה נפלאה המבוססת על בשרים וטכניקות בישול ברזילאיות עם קורס בישול בתל אביב, לא אומרת כי לא תוכלו לפנק את כל האורחים שלכם באירוע קולינארי עם קייטרינג המתמחה בשיטות הבישול הברזילאיות. האסאדו הוא אחד הבשרים האהובים ביותר והחגיגיים ביותר המתאימים בדיוק לאירוע שלכם.
במקום לבחור בחברה המתמחה במגוון רחב של מטבחים, תוכלו פשוט להתמקד על קייטרינג המיועד לחובבי הבשר הגדולים. קייטרינג המתמחה בבשר ידאג לכם לחגיגת טעמים בלתי נשכחת המבוססת על בשרים איכותיים, טכניקות מתקדמות של צלייה איטית בשיטת RODIZIO ושירות יוצא מן הכלל.