סוגי אסאדו פופולריים – משהו שיעלה לכם את רמת התיאבון!

סוגי אסאדו פופולריים – משהו שיעלה לכם את רמת התיאבון!

אנשים שאוהבים לאכול, בדרך כלל ידועים כאנשי בשר. מי כמוכם קרניבורים וודאי יודע שיש מגוון חלקים ושיטות צלייה של בשר שמעניקות לו טעם מיוחד וחזק המלווה אותו בכל ביס וביס. בכתבה הבאה אנחנו רוצים להסב את תשומת לבכם לאחד הנתחים העסיסיים והמובחרים שאתם יכולים להתענג עליו, הלוא הוא האסאדו. לא רק שהנתח עצמו הוא נתח עשיר בטעם ובעל מרקם נימוח ורך לאכילה, גם שיטות הצלייה שלו מעניקות לו את הייחוד הנפלא שמבדיל אותו מסוגי הבשר האחרים. רעבים? מצוין, בואו ונמשיך.

קייטרינג אסאדו של מיט אנד סוויט

סוגי אסאדו ואופציות הכנה

בשר האסאדו הוא בעצם חלק המגיע מאזור הצלעות של הבקר, כאשר שיטת ההכנה העיקרית שלו מתבססת על בישול או צלייה למשך זמן ארוך, עד שמתקבל מרקם חמאתי ועסיסי. על מנת שבשר האסאדו יוכל לממש את תכונותיו כנתח רך ושומני, חשוב לא להאיץ בצלייה שלו ולא לזרוק אותו ישירות "על האש" כדי שלא יתייבש או יישרף. אם אי פעם יצא לכם ליהנות מסדנאות אסאדו באופן ספציפי או סדנאות בשר באופן כללי, וודאי שמתם לב שישנן מספר שיטות הכנה לנתח זה, כאשר כולן מאמינות ב"לקחת את הזמן", לתת לאסאדו לקבל את הרכות שלו תוך כדי המגע הממושך עם החום הנמוך, אם בתוך קדירה, אם בתנור ואם באמצעות פריז'ה, אבל זה כבר עניין של מיקום גיאוגרפי דרום אמריקאי, אם אתם יורדים לסוף דעתנו…

זכרו שכאשר מדובר על הכנת נתח האסאדו, הכי חשוב בכל שיטת הכנה שהיא, הוא להתחיל מחומר גלם איכותי וטרי, כיוון שזהו הבסיס לכל הטעם וההנאה מהבשר הנפלא הזה. תמיד אפשר לזהות מתי אתם מקבלים לצלחתכם נתח אסאדו איכותי, גם אם אתם מכינים אותו עבורכם באופן עצמאי בבית וגם אם אתם נהנים מאירוע בו מוגש קייטרינג אסאדו מלא ניחוחות ואווירה דרום אמריקאית.

אסאדו על העצם

את נתח האסאדו ניתן לצלות עם או בלי עצם, לפי מידת עשייה שמקבלת את המאפיינים שלה כאמור בהתאם למשך הכנה ארוך וסבלני. אם אתם נהנים מקייטרינג אסאדו שצולה את הבשר ב"לייב", סביר להניח שתקבלו אותו עם העצם, כיאה להכנה מסוג זה. גם כאשר מוגש לכם נתח אסאדו בקדירה, לאחר בישול ארוך בתנור או על הכיריים, הטעמים החזקים ניתנים גם באמצעות העצם, אך לא בהכרח, שכן נתח הבשר עצמו עוצמתי בטעמיו.

מבחינת הכנה מוקדמת של נתח האסאדו, אין להשרות אותו במרינדה כפי שעושים עם הרבה נתחים אחרים אלא משתמשים רק בהמלחה מקדימה, אך גם את התיבול הזה לא תמיד מבצעים. הרעיון הוא שעם האסאדו אנו נהנים מהטעם הטבעי והחזק גם ככה של הבשר עצמו.

תוספות? עדיף ללכת עם ירקות קלים וצלויים, על מנת ליהנות מנתח שנחשב עשיר כשלעצמו.

למידע נוסף אנו זמינים עבורכם תמיד – צרו איתנו קשר.