קייטרינג לחתונה קטנה שיעשה לכם את האירוע​

מתכננים חתונה קטנה, איכותית ואינטימית בחצר הבית, על שפת הים או בחיק הטבע? כדאי לכם להשקיע באוכל משובח כמו של קייטרינג אסאדו Meat n' Sweets, ולזכות בארוחה בשרית מעולה ומלאה שתעניק לאורחים חוויה קולינארית בלתי נשכחת.

לבחור חתונה קטנה

לצד טרנד החתונות הגדולות והנוצצות, יש כאלו המעדיפים ללכת בכיוון ההפוך, לרוב זוגות שלא אוהבים יותר מידי רעש וצלצולים. מדובר למעשה בחתונות קטנות ואינטימיות ששמות יותר דגש על איכות ופחות על כמות. בנוסף, בחתונה קטנה פחות צריכים להתפשר על טעם וריח, ובעלי השמחה גם יכולים להקיף את עצמם עם אנשים קרובים שבאמת חשובים להם.

אבל כדי שחתונה קטנה תהיה באמת מוצלחת יש צורך לשים לב לכל פרטי ההפקה, גדולים וקטנים כאחד. בין היתר בהפקת חתונה קטנה יש להגדיר במדויק אווירה וקונספט, למשל אלגנטי ומוקפד או חופשי ומשוחרר, שקט ורגוע או שמח ופורקת עול. בהתאם לאווירה יוחלט על אופן סידור המקום, הריהוט והציוד הנדרש ופרטים נוספים כמו מערכת הגברה, תאורה, מקור חשמל, קישוטים, פחי אשפה וכדומה. וכמובן, אי אפשר לדבר על חתונה קטנה מבלי לתכנן בקפידה את מאפייניה הקולינאריים, כאשר התכנון מתחיל בבחירה נכונה של חברת קייטרינג לחתונה קטנה.

קייטרינג מושלם לחתונה קטנה בחוץ

למי שמתכנן חתונה קטנה בחוץ ואוהב בשר, קייטרינג אסאדו משובח יכול להיות בדיוק הדבר המתאים.  מדובר בקייטרינג איכותי שבו לצד נתחי בשר מובחרים, עסיסיים וטעימים, ומנות נלוות מיוחדות, מתקיימת חוויית אירוח שלמה הכוללת הכנה של נתחי הבשר לעיני האורחים על גבי ציוד גריל גדול בנוסח דרום אמריקאי. כך לא רק האוכל המוכן, אלא כל תהליך הכנתו הופכים להיות חלק מאווירה קסומה, ייחודית ומגרה של האירוע.

ההכנה מובילה כמובן למנות בשריות טריות שממשיכים להגיש לכל אורכו של האירוע על גבי פלטות עץ, לצד יין מצוין. ואם בכל זאת יש באירוע כמה אורחים צמחונים, ניתן לפתוח עבורם עמדת גריל שעליה נצלים דגים טריים ומגוון סוגי ירקות.

חוויה קולינרית שלמה

עימנו תזכו לחוויה קולינארית שלמה עם אירוח מושלם על כל פרטיו, ושפע מובחר של נתחי בשר טריים ועסיסיים עשויים במקום על הגריל – בדיוק במידה הנכונה. הנתחים מוגשים לצד לחמים טריים, מבחר עשיר של סלטים, תבשילי ירקות, תוספות מעולות וקינוחים בלתי נשכחים.


כך למשל, תוכלו להתחיל את החתונה עם מלצרים שמסתובבים עם מגשים של שיפודונים מעושנים של יקטורי, צרובים עם אננס על הגריל, ונתחי שקדי עגל שנצרבו על גחלים ומוגשים עם רוטב מיוחד. זאת בנוסף למנות של פטריות צלויות על הגריל המוגשות לצד רוטב פסטו קשיו, חטיפי נאצ'וס פריכים עם גוואקמולי ושעועית שחורה פיקנטית, ועוד.

בהמשך יחלו לפרוס לעיני האורחים נתחים שלמים של בשר צלוי, הכוללים נתחי אסאדו, אנטריקוט, סינטה עגל, פרגיות, בקר מעושן, וכן נתחים צלויים של דג סלומון, קבב טלה שהגיע ממחבת לוהטת, ותוספות של תפוחי אדמה קטנים בתערובות מיוחדות ורוטב בייתי של צ'ימיצ'ורי.


וזה עוד לא הכל.. המנה העיקרית גם יכולה לכלול ניוקי תפוחי אדמה ופטריות יער, סלט עגבנות שרי , פרחי ברוקולי וכרוביות, סלט אסייתי, חצילים קלויים, וכן שפע של לחמי שאור, מחמצת ושיפון. וכמובן, לסיום יוגשו קינוחים מעוליםכמו בננה צלויה על הגריל
עם סורבה קוקוס, מגשי פריות טריים, עוגיות פאדג' שבתוכן גלידת וניל, גלידות סורבה בשלל טעמים, וגם בראוניס, מקרונים, מיני פרלינים, מיני טארט תפוחים ועוד.