סדנת בשר יוקרתית המשלבת ידע תיאורטי ומעשי אודות עולם הבשר, המועברות על ידי השף אסאדור מרסלו בנסיק. במהלך הסדנה האורחים לומדים על קניית בשר נכונה, יישון בשר, סוגי נתחים ושיטות לטיפול ולצליית הבשר. סדנת הבשר כוללת ארוחת שף מפנקת הכוללת מגוון רחב של סוגי בשרים ייחודיים, סלטים, קינוחים ויין מיקבי בוטיק. סדנת הבשר מועברת באווירה קלילה, נעימה ואינטימית, התורמת לגיבוש המשתתפים בסדנה, מתאימה לאירועי בכירים ומנהלים. סדנת הבשר יכולה להתקיים אצלכם בגינה, במבחר יקבי בוטיק או בכל מקום אחר. מינימום משתתפים – 20 איש.